Зодиите на необитаем остров. Кой как се държи

Независимо от това колко скептично се отнасямекъм хороскопите, мнозина от нас с интерес четем астрологичните прогнози. Такива сме си ние хората, влече ни неизвестното.. А какво може да бъде по-неизвестно от необитаем остров?

Вижте как ще се държат представителите на различните зодиакални знаци, според астролозите ако попаднат на самотен остров.

Овен
Даже тук, или особено тук, Овните не могат да скрият организаторския си плам. Те ще произнесат вдъхновяваща реч за това как сега всички трябва да действат заедно като един. А действията трябва да се оглавят от талантлив лидер. Сигурно не е нужно да се уточнява, че за ролята на лидер, Овенът ще предложи себе си. И което е най-чудно, още в началото в неговата глава ще е назрял твърде добър план за действие.

Телец
Инатливите Телци досега още не са криввали от пътя си. Те ще издигнат работеща идея и ще положат усилия, за да доведат замисъла до успешен край. В частност, те могат да подхванат строеж на грандиозен сал. И незазависимо от всички трудности и тегавата работа, Телецът няма да овеси нос. Напротив, ако в процеса на работа Телецът чуе, че вече всички са спасени, а салът не е довършен, той може много да се разстрои.

Близнаци
Ето кой ще е като риба във вода! Близнаците ще бъдат вдъхновени от случката. Ще получат истинско удоволствие, защото най-накрая тайното им желание се е сбъднало. Проблеми, опасности… Та те винаги са мечтали за това приключение. Затова, докато някои са в паника, те ще се озъртат за място за плажен отдих и ще търсят сенчести пътечки за разходки.

Рак
Представителите на този знак някак бързо и без много шум оглавяват „кулинарния цех“. Те ще обезпечат колектива с хранителни продукти, ще организират група за търсене на плодове на острова, ще посъветват някого да хване риба, а самите Раци ще останат до огъня и лично ще сготвят забележителни ястия от всичко донесено. Раците никого няма да оставят гладен.

Лъв
На самотния остров тези творчески натури ще се стремят да организират някакъв комфорт. Лъвовете имат добро отношение към приключенията, но царят на животните не вижда особено очарование в почивка на пясъка под открито небе, особено ако вали. Трябва да се отбележи, че Лъвът ще се погрижи не само за себе си. Ако той реши да построи колиба, в крайна сметка ще се получи просторно и уютно жилище за всички.

Дева
Девите, разбира се, ще бъдат настроени песимистично. И няма да се надяват на чудотворно спасение. Попаднали на самотен остров, те ще започнат да мислят за всичко наведнъж, тъй като по тяхно мнение няма никаква сигурност, че спасението ще дойде. В главата на Девата се мяркат мисли за бивак, храна, защита от насекоми и спасяване от диви зверове.

Везни
Ето кой няма да позволи на никой „робинзон“ да падне духом. Везните ще забавляват и вдъхновяват, ще градят оптимистични прогнози и ще измислят всичко възможно това приключение да остане наистина незабравимо. Седейки до огъня, хората ще забравят къде са попаднали, защото след блестящите шеги на Везните, непрекъснатият смях ще бъде основният „проблем“ на цялата компания.

Скорпион
Тези проницателни хора първо ще анализират защо и как всички те са попаднали на този остров. Скорпионите дори ще опитат да направят нещо с това, но то е тяхна лична тайна. При това Скорпионите могат отлично да поддържат своите събратя по нещастие в кризисните моменти от оцеляването на острова. Обстоятелствата са се променили, нещо е нарушило космическия баланс, но истинският Скорпион, както преди, е силен морално и физически.

Стрелец
Стрелците никога не униват. Те априори са убедени, че спасението ще дойде. А ако трябва, ще убедят всички, че това е само сън и че в действителност необитаемият остров не съществува. Това е само игра, след която всички задължително и като по чудо ще се озоват вкъщи.

Козирог
Ако някой никога не изпада в паника, това е непроницаемият Козирог. Като за начало той ще организира група, която ще изследва целия остров, после ще даде рационална и обективна прогноза за най-близкото бъдеще. Накрая ще огласи решение може ли да се живее на този остров и какво е необходимо да се направи за тази цел.

Водолей
Водолеите, колкото и да е странно, ще се разстроят, че са се оказали далеч от родния дом. И ще започнат да предлагат всевъзможни идеи как да се върнат. Ще изговорят всички варианти, включително и това да се построи планер от бамбук, който птиците от острова да издигнат във въздуха… Шегата настрана, но Водолеите си остават най-добрите генератори на идеи при решаване на различни проблеми.

Риби
Представителите на този знак се тревожат от неопределеността. Колкото по-дълго им се наложи да живеят на острова, толкова по-малко радост им носи това. Те не обичат да са далече от къщи. Рибите спят и сънуват как се измъкват от тук. По цели нощи седят до сигналия огън, а денем се взират в хоризонта за преминаващ кораб. И най-вероятно първи Рибите ще зарадват всички останали с новината за дълго чаканото спасение.