ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА чрез магическите свойства на ВОДАТА

Бих искала да ви дам някои изключителни съвети как да използвате магическите свойства на водата.

Когато имате среща с хора, винаги поставяйте чаша вода между себе си и другия или другите. Не пийте тази вода и в края на деня я изхвърлете в тоалетната и пуснете водата. Това е хубав и ненатрапчив начин за защита на енергията ви от чуждата.

Внимавайте да нямате никакви лоши мисли, когато приготвяте храна, пиете чай, вода или вино. Водата (дори и под формата на чай, алкохол или вода за готвене) ще запомни всички гневни и агресивни думи. Когато вдигаме тост, ние подсъзнателно изпълняваме ритуал, без да осъзнаваме, че всъщност енергизираме питието със силата на положителните си думи.

Не споделяйте ваната и не оставяйте водата в нея, за да я използва друг – от енергийна гледна точка, това не е добра практика. Другият може да поеме останалата във водата негативна енергия. Пуснете водата от ваната да се изтече.

Водата като защита по време на сън
Докато спите вие сте уязвими за въздействието на най-различни форми негативна енергия, защото защитите ви са понижени. Но водата предлага голяма защита. Нашите енергийни системи освобождават много негативна енергия през нощта и е много добре да я неутрализираме, преди да замърси енергията на жизненото ни пространство. Церемонията за защита на енергията ни по време на сън е известна като „Сън с водата“. Сигурна съм, че много хора вече изпълняват този ритуал подсъзнателно, без изобщо да се замислят за истинската причина.

Сън с водата
Преди да заспите, вземете чаша с вода и я сложете до леглото близо до главата си, докато спите. Тя трябва да бъде на нивото на главата ви, докато спите. Нощното шкафче е идеално за целта. Не пийте от чашата. Просто я оставете там.

На сутринта излейте съдържанието на чашата в тоалетната с недоминиращата ръка, изплакнете чашата три пъти под течаща вода и всеки път изхвърляйте водата в тоалетната (това е по-символично, отколкото да използвате мивката). Изхвърлянето на водата ще отмие всичко, което се е натрупало в чашата през нощта.

Ако имате много смущаващи сънища или се страхувате от „същества“, докато спите, добавете в чашата няколко капки камфор. Трябва ви съвсем мъничко камфор – колкото главичката на кибритена клечка.

ВАЖНО е винаги, да изхвърляте водата с по-слабата си ръка (не онази, с която пишете). Като използвате нея за изпразването на чашата, вие символично отказвате да вземете обратно всичко, което се е освободило в нея.

„Тайните на енергията“ – Алла Свиринская