Кога СЕ СРЕЩАТ две ДУШИ ? ♥

Когато много силно пожелаят. „Каквото горе на небесата, това и долу на земята”
На небесата отива нашето въображение. И то е това, което може да прочете написаната за живота програма – възможните варианти. Кой вариант ще изберем, зависи от смелостта с която живеем.

В каквото вибрационно състояние живеем , такава душа ще срещнем.
И ако се разходим по нивата на небесата, ще разберем, че те съответстват на развитието на нашите чакри.

ПЪРВО НИВО – тук ни чакат душите свързани с племенните корени . Ако пожелаем да се свържем с тях , имаме възможност да разчетем родовите програми.

ВТОРО НИВО – срещаме страстта и се привличаме физически.

ТРЕТО НИВО – другите показват светлината в нас . Виждаме се като уникални и специални личности . Тук започват да „пърхат пеперудите в стомаха”

ЧЕТВЪРТО НИВО – споделяме безрезервната любов . Не онази , която ни кара да се „влюбим до уши” , а дълбокото отдаване на нашето доверие и подкрепа.

ПЕТО НИВО – свободно изразяване на спонтанността и креативността.

ШЕСТО НИВО – срещите на това ниво ни позволяват да видим света съвсем ясно, защото сме разположени в „Храма на Душата”.

СЕДМО НИВО – пълно сливане с вселената. Чисто състояние на радост и лекота . Разширено състояние. Разтваряне в пространството.

Всяко следващо ниво обединява долните. КОГАТО СРЕЩАТЕ ЕДНА ДУША , ЗАПИТАЙТЕсе СЕ ОТ КОЕ НИВО Е , ЗАЩОТО ТЯ Е ДОШЛА ДА ВИ ПОКАЖЕ ВИЕ ДОКЪДЕ СТЕ СТИГНАЛИ В РАЗВИТИЕТО И КАКВО ИЗЛЪЧВАТЕ В МОМЕНТА. На всяко ниво ставаме по-смели и истински. И ако по щастлива случайност сме привлекли в живота си Човек , с душа обитаваща седмото ниво , ще усетите как започвате да се разширявате , без дори да се докосвате , без пеперудите в стомаха. Няма чувства , няма емоции , няма желания… има само усещане за разтваряне в пространството и Величие.

ВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ ИЗПЛАШИТЕ И ДА ПОБЕГНЕТЕ КЪМ СИГУРНОТО МЯСТО, ОТ КОЕТО ИДВАТЕ , ЗАЩОТО ВИ Е ТРУДНО ДА СЕ ЗАДЪРЖИТЕ НА ВИСОКАТА ВИБРАЦИЯ . ВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ РАЗСЪРДИТЕ НА ЧОВЕКА , ОПИТВАЩ СЕ ДА ВИ ЗАДЪРЖИ НА ТОВА НИВО И ДА ПРЕКРАТИТЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ С НЕГО , ПОРАДИ СТРАХ ОТ БЪРЗАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ , КОЯТО ВИ ПРЕДСТОИ.

Поспрете и се замислете !
ЩОМ ВЕДНЪЖ СТЕ ПОЛЕТЕЛИ ТОЛКОВА ВИСОКО, ЗНАЧИ СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ !
– В единия случай, по пътя на неверието, ще оставите крилата си там горе и стремглаво ще се върнете в колибката, от която ви извадиха Мечтите ви. Отново ще разчитате единствено на себе си и ще продължите да се катерите сам. Колко време ще ви отнеме самостоятелното качване до седмото ниво ? Колко болка ще преживеете по пътя ? А дали си заслужава жертвите и пропилените възможности ?

– В ДРУГИЯ СЛУЧАЙ , СЕ ИЗИСКВА ДА СМИРИТЕ ЕГОТО И ДА ПОДАДЕТЕ РЪКА . ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА И ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ . ТАКА ЩЕ КОМПРЕСИРАТЕ ВРЕМЕТО И ЕДИНСВЕНАТА БОЛКА , КОЯТО ЩЕ ИЗПИТАТЕ , ЩЕ Е ОТ ЗАГУБАТА НА ЖЕЛАНИЕТО ЗА КОНТРОЛ . КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ?… БЪРЗО СЛУЧВАНЕ НА СЕБЕ СИ И ОСЪЗНАТО СЪТВОРЯВАНЕ НА МЕЧТИТЕ СИ.
Във всеки момент от живота ни , пред нас се отварят врати . Ние сме тези , които избираме.

КАК ДА РАЗБЕРЕМЕ КОЯ Е НАЙ-ПРАВИЛНАТА ВРАТА ?
Влезте в разширено състояние и прожектирайте най-смелите си мечти . И ако в този момент срещнете Душата с голямото „Д” , не се замисляйте , а я хванете здраво за ръка .

КАК ДА РАЗБЕРЕМ , ЧЕ Е ПРАВИЛНАТА ?
Ще я разпознаете по това, че тя ви стимулира и ви помага да бъдете Себе си .
Безрезервното, безкрайното и сбъднало мечтите си от седмото ниво. В този момент може да не усетите нищо във физическото си тяло…но знайте , че това е знак, защото нищото обединява всичко . САМО ОТ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ЗАПОЧНАЛИ В СЕДМОТО НИВО СЕ РАЖДАТ ИСТИНСКИТЕ ЧУВСТВА. ОТ ТАМ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕСЪЗДАДЕТЕ РАЯ НА ЗЕМЯТА.

Автор : Магдалена Попова