Как да привлечем сродната си душа

Когато срещнеш сродна душа, това може да продължи пет минути, пет часа, пет месеца, пет години или цял живот.
Нека да проявим себе си по начина, по който трябва.
Това е съдба.
Душите влизат вътре в нас, отварят и прочистват живота ни, за безброй причини, нека те бъдат тези, които и за каквото са предназначени да бъдат.

Как да привлечем сродната душа
Пет основни стъпки в процеса на привличане на сродната душа:

1. Да сме щастливи с или без сродната душа. Ако щастието ни зависи от присъствието на някой, който ни прави щастливи, то ние даваме щастието си в ръцете на някой друг. Ако си щастлив сам със себе си, ще бъдеш способен да бъдеш щастлив и с другите!

2. Направете списък с всички качества, които искате да видите в своя партьор и тогава…направете усилие да развиете тези качества в себе си! Нали не можем да очакваме да намерим качества в другия ако не ги притежаваме ние самите! Ако искате да привлечете някой в своя живот,който е любящ, божествено чист, любезен…първо трябва ние да станем такива.

3. Да сме в правилни отношения със себе си, защото ние проектираме своя свят и неща върху другите.
Ако не сме в правилни взаимоотношения със себе си, ние ще проектираме точно тези отношения и върху Бог и върху света. Защото не можем да се изключим от своите собствени мисли.
За да влезем в правилни отношения със себе си е необходимо да трансцедентираме ума базиран на страхове, като си припомним какво е да живееш в Любов!

4. Да се фокусираме напълно върху Духа и Духовния си път :
-Като сме в състояние на правилни взаимоотношения със себе си;
-Като сме изпълнени с Любов и служене на Духа; (тогава естествено привличаме точно същия тип личност, защото ние привличаме това, което изпращаме навън)

5. Развиване на просветено любящо съзнание, което е многообещаваща основа за любящи, стабилни и трайни взаимоотношения.
И накрая ако търсите Г-н Идеал или Г-ца Идеал припомнете си, че…никой не е Идеален!
Ние всички сме на училище тук без изключение!
Ние сме тук за да си спомним нашата Божествена Перфектност, но това е процес и ние си помагаме един на друг в този процес и създаваме романтични, любящи взаимоотношения!