7 знака за СИНХРОНИЧНОСТ, които се опитват да ви покажат нещо важно!

Синхроничност – това е термин, въведен от известния психолог Карл Юнг. Това е появяване на ред „значими съвпадения“ в нашия живот, които в дадения момент са много полезни. Това сякаш е „намигане“ на Вселената и вие интуитивно чувствате това като знак и особена връзка с нещо по-голямо. Ако някога сте изпитвали синхроничност, значи вие сте били на нужното място в точното време.

Макар да казват, че вероятността за взаимовръзка между събитията да е много малка, за много хора синхроничността е нещо постоянно случващо се.

Това е вълшебно явление, което ни позволява да разберем, че сме открити за духовно осъществяване и се намираме на правилния житейски път.

По какъв начин изпитвате синхроничност?

Ето няколко примера, които е възможно да са се случвали и във вашия живот:

1. Просто си помисляте за някого и изведнъж той ви звъни по телефона, получавате съобщение от него или поща.

2. Съвсем случайно ви попада нещо, което решава ваш належащ проблем, дори и в момента да не търсите решение. Например, внезапно се появява реклама по телевизията или виждате предмет в магазина, който сякаш ви казва: „Ето. Точно това ти е необходимо!“

3. Гледате филм или телешоу със сюжетна линия, която като огледало отразява вашите текущи проблеми в живота.

4. Случайно подслушан разговор между непознати ви кара да се замислите за своя собствен живот.

5. Съвсем случайно срещате човека, който може да ви помогне в разрешаването на текущ проблем, сякаш ви е изпратен „отгоре“ да ви помогне.

6. Изведнъж сякаш от нищото получавате обнадеждаващо съобщение, но в точното време. В този момент, когато вие ще се пръснете от гняв, вашето дете се обръща към вас и казва: „Аз те обичам“.

7. Невероятно навреме. Събитията започват да се случват в живота едно след друго в точно необходимото за вас време. Всичко е идеално! Всичко е по сценарий!

Макар и това да са само няколко примера, синхроничостта може да се случи в най-различни моменти от вашия живот. Изпитвали ли сте това? Навярно можете да дадете примери и за други такива синхроничности.

източник : http://www.cluber.com    Превод spiralata.net